top of page
IMG_6759.jpg

"Onder de naam Karin van Zuilen | Wauw Nieuwbouw, een gevestigde naam in de vastgoedmarkt, vervul ik met trots de rol van Verkoopmanager en Makelaar Nieuwbouw. Mijn aanpak draait om heldere communicatie, flexibiliteit en een sterke focus op samenwerking om uw doelen te verwezenlijken. Als het gezicht van uw bedrijf ben ik gepassioneerd om uw project naar succes te leiden. Of het nu gaat om freelance werk als Nieuwbouwmakelaar, Verkoopmanager of adviseur, ik sta klaar om mijn expertise in te zetten en uw vastgoeddromen waar te maken. Laten we samen bouwen aan een stralende toekomst voor uw project."

Samenwerken

Enthousiast

Communiceren

Initiatief

Durven

Creatief

Doorzetter

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Original on Transparent.png

"Ik heb goed nieuws te delen: ik ben onlangs partner geworden van VanHuyse! Wat betekent dit voor jou? Nou, het opent een wereld van mogelijkheden, vooral als het gaat om jouw nieuwbouwproject. Dankzij deze samenwerking kunnen we jouw project nu ook op Funda presenteren, en hebben we toegang tot alle uitgebreide marketing- en datatools van deze vooraanstaande naam.

"Ik ben ontzettend trots dat ik al enkele nieuwbouwprojecten heb mogen draaien voor VanHuyse. Deze samenwerking stelt me in staat om nog meer waarde toe te voegen aan jouw projecten en om een nog betere service te bieden aan mijn klanten. Ik kijk ernaar uit om samen te blijven groeien en om nog meer successen te behalen met VanHuyse aan mijn zijde."

Scherm­afbeelding 2024-01-11 om 19.30.18.png
Scherm­afbeelding 2024-04-19 om 13.46.19.png
bottom of page